In 2005 kreeg ik het idee om iets voor bijstands moeders te doen. Deze dames schieten er zelf vaak bij in doordat zij alles voor hun kinderen doen. Daarom bedacht ik dat het fijn zou zijn als zij eens werden verwend met iets waar zij nooit geld voor hadden.
Daar ik bestuurslid van een wijkvereniging was kreeg ik het bestuur warm voor een ruimte waarin ik dit plan kon uitvoeren. Natuurlijk kon ik dit niet alleen!
 
Daarom heb ik via de pers en nog wat andere kanalen vrijwilligers gezocht die de disiplines van schoonheidsspecialisten, kapster, massage, pedicure enz. beheersten.
En ja hoor, in maart 2006 hielden we de eerste beauty verwendag voor bijstandsmoeders. 20 dames werden door 40 vrijwilligers de hele dag in de watten gelegd. Een fantastische dag die alleen kon worden gerealiseerd door de belangeloze medewerking van de vrijwilligers..

Dit alles herhaalde zich 5 jaar en elk jaar zijn er weer vrijwilligers die het vorige jaar ook hadden meegewerkt. Ook voor hen is deze dag onbetaalbaar.
Als uit dit verhaal niet blijkt dat er nog heel veel mensen zijn die wat over hebben voor iemand anders mag ik een boon zijn.
Jammer genoeg ben ik dit jaar verhuisd naar een andere plaats en kan ik deze dag niet meer organiseren maar gelukkig hebben 3 dames, die al elk jaar meededen, de organisatie van mij overgenomen zodat dit initiatief niet verloren gaat.