Ik ben klassiek autistisch en ik heb een verstandelijke beperking. Mijn droomwens was om mijn eigen geschreven griezelroman uit te geven.

Maar door mijn beperking valt het niet mee om een foutloos boek te schrijven. Vanaf mijn 13de was ik bezig met mijn griezelboek de twee broers van dracula. Ik had mijn boek naar verschillende uitgeverijen gestuurd, maar ze keurde mijn boek af. Een van die uitgeverijen gaf me een tip om het verhaal door iemand te laten controleren om spelfouten. Ik liet mijn verhaal door jufvrouwen en meesters lezen op school, maar velen deden net alsof ze het hadden gelezen en als ik het verhaal opstuurde naar een uitgeverij dan kreeg ik een bericht dat mijn verhaal vol met fouten zaten! 1 Jufvrouw nam me wel serieus en probeerde de fouten uit mijn verhaal weg te halen, maar ze kreeg het niet af omdat ze een boel anderen dingen te doen had en ik ging van school af.

In de tussentijd had mijn stagebegeleidster mij geholpen hoe je aan adressen kan komen van uitgeverijen. Ik ging werken op een kunst atelier voor mensen met een beperking en daar zat een begeleidster die me wilde helpen met mijn boek.
Toen het boek klaar was, had ik een uitgeverij gevonden op het internet waar ik de meeste kans maakte. Maar alles moest via de mail opgestuurd worden op speciale bestanden. Daar hielp ze me ook mee en uit eindelijk is het toch allemaal gelukt.

Dankzij mijn jufvrouw, stage begeleidster en mijn begeleidster op het werk is het gelukt om mijn droomwens waar te maken en daarom heb ik dit stukje geschreven over ze om te laten zien hoe blij ik ermee ben.