Ik heb een chronische aandoening en ben voor een groot deel aan huis gekluisterd. Mijn vrienden en vriendinnen staan altijd voor mij klaar en dankzij de taxibus kan ik naar ze toe.

Met Sinterklaas verwen ik iedereen en natuurlijk houd ik rekening met verjaardagen en andere dingen zoals trouwdagen, slagen, maar ook nare dingen als operaties , griep, vakantie, een kaartje is zo gestuurd.

Samen redden we het wel en samen kunnen we veel. Zelf zorg ik voor mijn 91 jarige vader die in een verzorgingshuis woont en vaak bij mij is, zorgen thuis voor hem is beter dan naar hem toe. En het is gezellig.. Door mijn thuishulp een vriendin Delilah kan dit.

Dank Connie en Jeroen, Delilah,Anita en Ed, Tiny en Lodewijk, Herma, Tom en Ramona, Marlous Hamza, en Rudie. Dank ook alle kids die mijn levent vrerrijken blij zijn met alles, Kelly, Kevin, Leroy, Daisy, Patty, Romy, Cindy, Joey en de babies Mandeya en nog veilig in de buik van mama baby.......

Wat een weelde als je zoveel mensen om je heen hebt die ik juist heb leren kennen toen ik voorgoed thuis kwam te zitten.