Hallo ik was een alleen staande moeder met 5 kinderen. Ik was in de beverwaard 1 van de weinige mensen die bij de voedselbank kwamen.
Ik hoorde van veel mensen om me heen dat ze het ook wel konden gebruiken, maar dat ze zich schaamden om dat ook naar de buitenwereld te laten zien.
Best wel sneu als je je eigen zo schaamt om iets waar je vaak niks aan kuntdoen. Ik heb daardoor ook meegedaan aan het programma Geen cent te makken. De presentatrice is ook dus bij mij thuis geweest en vroeg mijn verhaal. Ik heb dus duidelijk aangegeven dat het heel zwaar is en geen schande is als je naar de voedselbank gaat.
Mensen om me heen zeiden al jij heb lef. Ik heb geen lef alles behalve heb zelf veel ellende met mijn kindjes gehad daardoor . maar ook mede dat ze mijn verhaal hebben gehoord loopt de voedselbank in beveraard overvol.
Ook zelfs nu ik een partner heb zit ik nog bij de voedselbank ben er niet trots op maar ben blij dat het er is. En met mij zijn er nu gelukkig meerdere mensen die zich eigen gaan aanmelden en niet kijken wat anderen er van denken. Ik ben de mensen zelf dankbaar die dit vrijwilligerswerk doen. Ik kan zelf Hans van de voedselbank goed. En die man regelt het wel allemaal terwijl hij zelf ook slecht ter been is.

Als iemand een pluimpje verdient zijn het de mensen van de voedselbank wel.