Tante Beppie woont bij ons in het dorp, ze heeft zelf tot haar spijt nooit kinderen kunnen krijgen en ziet alle kinderen in het dorp als de hare.
Altijd als ze bij ons in de winkel is en er loopt een kind koopt ze wat lekkers voor ze. Verjaardagen van het personeel hier vergeet ze ook nooit.
Ze maakt kaarten voor het klooster die verkocht worden voor een weeshuis in rusland. Elke keer wanneer ik haar iets geef voor de rommelmarkt van de nonnen of iets voor het kaarten maken koopt ze iets moois voor me. Elke keer zeg ik dan dat ze dat niet moet doen,dat ze haar centjes moet bewaren maar dat kan ze niet, ze heeft zoveel vreugde aan het geven van kleine presentjes.
Pas geleden heb ik een pop aan haar gegeven met zelfgemaakte kleertjes, een pop die ze in haar jeugd ook ooit had gehad. Ae was zo blij dat ze mij haar eigen armband heeft geschonken, iets wat ik eigenlijk niet wilde accepteren maar van haar persé moest aannemen. Ze is zo superlief, elk dorp/stad zou een tante Beppie moeten hebben, dat zou een groot verschil maken.