Mijn helden zijn mijn ouders.

Mijn vader staat altijd voor iedereen klaar. Zelf is hij "handige harry". Dus niks is te gek van verstopte gootsteen tot een dak helpen repareren. Hij staat altijd klaar. Vorig jaar gestopt met werken. Kon vervroegt met pensioen. Ik heb zelf anderhalf jaar geleden mijn eerste huis gekocht. Nou ja een huis kon je het niet echt noemen. Echt een bouwval. Op dat moment 24 jaar oud en natuurlijk niet veel geld om er een droomhuis van te maken.
Met hulp van mijn vader is het een paleisje geworden. Hij heeft echt alles aangelegd van verlichting, extra toilet, nieuwe badkamer ect.
Zelfs de muren weer opgebouwd.

Ook mijn oom heeft geholpen (ook al zo ontzettend handig) Hij had een jaar eerder zijn bedrijf verkocht en genoot nu van zijn vrije leven. Mijn zus raakte in verwachting en er zou een aanbouw worden geplaatst bij haar huis. Samen met mijn oom alle plannen klaar. Toen het vervelende bericht kwam dat mijn oom op 62 jarige leeftijd plotseling was overleden. Hij had een hartaanval gehad. Een grote schok voor de hele familie. Toch heeft mijn vader het voor elkaar gekregen dat mijn zus nu hoogzwanger kan genieten van haar verlof in haar huis MET aanbouw. Van 's ochtends vroeg tot 's avnonds laat keihard gewerkt. Petje af!! Altijd maar doorzetten!

Mijn moeder heeft veel te verduren gehad in haar leven. Ouders allebei vroeg verloren en ook haar broer. Dus alleen nog over. Toch ondanks alles een sterke vrouw waar ik nog steeds veel van leer. Haar liefde voor dieren gaat best ver. Ze heeft nu 2 honden. Eentje werd mishandeld en deze heeft ze gelijk opgevangen en de ander was gevonden door iemand en niemand wilde het hebben. Mijn moeder wilde absoluut niet dat deze naar het asiel ging. Laten we de kat ook niet vergeten die uitgehongerd in de sloot lag. Deze geniet nu al bijna 12 jaar dagelijks van een lekker hapje en natuurlijk de aandacht.
Mijn moeder werkt nog en zo druk als ze is, er word altijd zeker een half uur met de honden gelopen. Staat ook altijd voor ons klaar. Laatst een kleine ingreep gehad op haar been en dat was natuurlijk gehecht. En dan toch nog op de fiets naar het werk om op tijd te komen. Dat is pas doorzetten!!

Ik ben trots dat ik zulke lieve,zorgzame en vooral doorzettende ouders heb. Zonder de steun van mijn ouders zou ik niet zijn waar ik nu ben. Zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.