Het begon allemaal in wat ik mezelf kan herinneren in 2000. We kwamen toen op een camping hommeleheide. We hadden een oude caravan gekocht en mijn vader besloot hem te verbouwen.

Hij heeft er 6 jaar werk in gestoken en ook ontzettend veel geld zodat wij een fijn onderdak hadden. In 2006 kwam er eeen nieuwe eigennaar en opeens moeten wij er van af. 
Ik zag gewoon het gezicht van mijn vader en de pijn in zijn hart die hij had toen we het moesten afbreken . Hij had er met hart en ziel aan gewerkt.. maar de camping en leuke tijden zullen we altijd in onze gedachten houden

Van 2007 tot 2008 ging het allemaal wel redelijk goed maaar in februari zei mijn moeder opeens tegen me vader ik wil van je af en je zag gewoon de wereld om hem heen wegzakken. We kwamen er na een tijdje achter dat mijn moeder was vreemd gegaan met 5 mannen terwijl mijn vader altijd alles deed en betaalde. Nu zijn ze uit elkaar ontussen al 5 jaar.
Mijn vader is er relijk bovenop gekomen alleen fincieel niet. Hoe weinig geld hij ook heeft hij zorg altijd wel dat mijn broers en ik een goed leven hebben. Hij zorgt op wat voor manier dan ook dat wij eten hebben en hij werkt van 7 uur 's morgens tot 11 uur 's avonds en komt soms even gauw tussen door naar huis om eten te maken en een beetje te poetsen. Voor een man en 2 kinderen ziet ons huis er beeld schoon uit ook met een verjaardag bij ons thuis maakt hij altijd de lekkerste dingen klaar.
 
Veel mensen zeggen marcel je bent veel te goed voor deze wereld ook veel mensen zeggen mijn ouders doen nooit zo'n moeite voor een verjaardag met allemaal snoep en veel te veel eten . Hij cijfert zich zelf altijd weg en zet mijn broer en mij altijd op de 1e plaats.
 
Ik kan me nog herinneren dat  mijn vaders auto koste 250 euro en ik kreeg een nieuwe camera en die het dubbele koste. Hij zei nog jouw camera is nog duurder dan mijn auto. Dat heeft mij zo aan het denken gezet maar dat is maar zoiets materialistich. Ook symbolisch zorgt hij dat wij het altijd goed hebben ondanks dat hij de laatste 2 jaren veel heeft meegemaakt.
 Het is gewoon de liefste en zorgzaamste vader die je maar kunt hebben het enige wat hij de afgelopen 2 jaar voor zich zelf heeft gedaan is op 1 hand na te tellen zeer weinig dus. hierbij wil ik dus ook zeggen papa I loveyou.