Hallo,

Ik ben Willeke en ik ben samen met 4 vriendinnen een site begonnen op Hyves. We zetten ons in voor de minder bedeelde mensen in Nederland. Alles wat wij gedoneerd krijgen zetten we dan op de foto en daarop kunnen de mensen reageren, en dat geheel gratis.

Hoe komen wij aan de gedoneerde spulletjes??? Die krijgen wij van mensen met een gouden hart., En natuurlijk van bedrijven en particulieren die ons hierin steunen, Deze mensen die komen eens in de zoveel tijd de spulletjes halen, of ze krijgen een doos afgevuld tot 10 kilo opgestuurd. Deze kosten voorzien ze wel zelf, enkel de pakket en verzendkosten.
Ik ben hier sins september 2009 mee bezig en ik moet zeggen met nu al ruim 350 klanten kunnen we zeggen dat het een waar succes is.
Gezien we geheel non-profit werken krijgen we hier dus ook helemaal niets voor.
We werken ongeveer 50 uur per week aan de hyves om almaar nieuwe spulletjes te plaatsen. Dit varierend van babykleding tot xxxl en van speelgoed tot klein huisraad. En dat allemaal opgeslagen in onze eigen huisjes.
We zijn dus nog steed s op zoek naar sponsoren, donateurs en eingelijk ook wel een opslagruimte . Maar we doen het zeker met heel veel liefde en kei veel plezier. En daar doen we het voor !!

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal.