Al ruim 15 jaar ga ik mee als begeleider en ben ook mede organisator van een vakantie week voor kinderen die om diverse redenen niet op vakantie kunnen maar wel aan een break toe zijn.
 
Deze kinderen hebben allemaal een eigen achtergrond. Dit zijn kinderen die bijvoorbeeld mishandeld zijn geweest of uit huis zijn geplaatsd of waarvan de ouders zijn overleden. Om het kort samen te vatten kinderen die zijn beschadigd.

Wij bieden deze kinderen een vakantie aan naar Oostenrijk. Deze vakantie wordt de kinderen aangeboden voor een heel klein bedrag van ongeveer 75 euro. Het lijkt een klein bedrag maar een hoop ouders vinden dit bedrag al te veel, doordat men onder de minimum grens leeft.
Natuurlijk zijn de kosten voor een week vakantie in Oostenrijk veel hoger maar hiervoor schrijf ik bedrijven en particulieren aan voor een donatie, zodat wij deze kinderen kunnen laten genieten.

Natuurlijk doen we een hoop activiteiten met de kinderen zoals sport en spel, naar het zwembad,bergwandelingen, kampvuur enz enz. Het is jammer dat we dit jaar het niet voor elkaar hebben gekregen om het geld dat voor deze reis nodig is bij elkaar te krijgen. Dit is denk ik toch te wijten aan de crissis bij veel bedrijven waardoor er minder of geen geld beschikbaar is voor ons project.

Natuurlijk gaan we er weer alles aan doen om toch het geld voor volgend jaar bij elkaar te krijgen zodat we deze kinderen niet teleur hoeven te stellen.

Er is niets mooier dan de lach op een kindergezichtje!