alweer 10 jaar hoor ik kindervoetjes op de trap er zijn tijden dat ik denk heb ik dit echt gewild en dan kom ik erachter dat ik dit het allerliefste hoo.
Helaas kon ikzelf geen kinderen krijgen maar ik wilde toch heel graag kinderen, adopteren heel mooi maar ik wilde het kind niet uit zijn oorsprong halen, ook al zou ik daardoor kinderloos blijven.

Tot ik pleegzorg ontdekte en dacht ik ja er zijn genoeg kinderen die om wat voor reden ook een huisje zoeken met liefde, en ja wij hebben uiteindelijk 3 mooie meiden gekregen. Wij zijn een hecht gezin maar wat niemand ook denkt wij krijgen de ouders er gezellig bij en gelukkig hebben wij het getroffen. 
Hoe moeilijk het soms ook is we gaan ervoor en weten dat onze kinderen straks niet hoeven te zoeken naar hun ouders, het is echt niet makkelijk en soms te zwaar omdat ze allemaal hun problemen hebben. 

Ik cijfer mezelf weg om de kinderen allemaal met een goed gevuld rugzakje de wereld in te sturen, in dit rugzakje zit heel veel liefde geborgenheid en trouw.

lieve meiden wij houden zielsveel van jullie.