Hij is de knapste,stoerste,liefste en grappigste jongen van de hele school. Alle jongens zijn jaloers op hem, zelfs de docenten vinden hem leuk en alle meiden dromen van een date met hem.
waaronder mijn beste vriendin.
ze is smoor en smoor verliefd op hem. Als ze hem ziet op school loopt het kwijl al uit haar mond, luistert ze niet meer naar me, ziet ze alleen hem nog. Haar verliefdheid is bijna gevaarlijk! een keer was ze zo verblind door hem dat een auto haar maar nét zag. anders kon ik dit verhaal niet eens meer schrijven.. waar die jongen wel niet allemaal voor gezorgt heeft.
natuurlijk, ik vond hem ook knap,lief en ontsettend grappig maar ik ben nogal gewoon. Was niet zo met hem bezig, ging er niet vanuit dat hij mij zag staan, had de hoop al lang opgegeven.
Totaal onverwacht vroeg hij MIJ mee uit en hoorde ik van verschillende vrienden dat hij me leuk vond.
Ik was natuurlijk blij, maar ik kon het niet doen.
niet tegenover mijn beste vriendin.
het was best moeilijk, maar ik heb hem afgewezen en gezegt dat hij mijn beste vriendin een kans moest geven. dankzei mij hebben ze een ontsettend leuke date gehad en hebben ze sinds kort verkering!
ik vond het eerst best moeilijk, natuurlijk, ik was best jaloers. maar ik ben nu bevriend met hem, en dat is eigenlijk veel leuker! hij heeft trouwens een ontsettend leuke neef..
We doen vaak leuke dingen met zijn vieren.
ik heb het voor haar gedaan, omdat ik het haar zo gunde. en dat voelt echt goed achteraf gezien!