Op een regenachtige dag hadden we een speeldag georganiseerd met een groot springkussen. Gelukkig was de hal groot genoeg zodat daar het springkussen kon staan.
Nadat het springkussen opgeblazen was werden de meervoudig gehandicapte kinderen groep voor groep naar de hal gebracht. Voorzichtig hielp ik ze erop en ging er mee op schoot zitten of sprong ik er een beetje mee.
Door de regen kon het huifberijden niet doorgaan, Maar de gehandicapte kinderen hebben de hele dag kunnen genieten van een springkussen! Wat was het geweldig om die gezichtjes te zien glimlachen. Door iets simpels, wat wel een hoop organisatie kost voor het organisatieteam, maak je meervoudig gehandicapte kinderen blij. Aan het einde van de dag kregen alle vrijwilligers een klein gouden doosje met 2 grote bonbons erin. Dit vond ik een lief gebaar. De kinderen geven me zoveel liefde dat ik met plezier bij hen ben! Niet alles hoeft geld te kosten! De dankbaarheid is zoveel warmer, mooier en groter dan geld. Je krijgt er een Warm Hart van!