Dit verhaaltje gaat over mijn moeder, Marian. Sommige mensen zijn paranormaal begaafd, maar mijn moeder is sociaal begaafd.

Zo heeft ze een aantal jaren als vrijwilligster pups van het KNGF een jaar in huis gehad.

Ze heeft toen haar ouders in een verzorgingstehuis terecht kwamen met bewoners van een gesloten afdeling wekelijkse wandelingen gemaakt. En nu 3 jaar na het overlijden van haar ouders wandelt ze nog steeds iedere week met deze mensen.

Ook gaat ze iedere avond de blindegeleidenhond van een oudere man ophalen. Deze man kan zelf niet goed meer lopen en om er voor te zorgen dat de hond niet te dik wordt, neemt zij die hond mee als ze een flinke wandeling gaat maken met onze hond.

Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk op de lokale basisschool. Zij is daar coördinator van de tussenschoolse opvang (overblijven) . Daarnaast is ze ook iedere vrijdag zelf op school aanwezig als overblijfmoeder.

Dit zijn maar een paar dingen die mijn geweldige moeder allemaal doet, want ga je op vakantie, dan verzorgt zij wel de plantjes, laat je hond uit als je even niet kan, gaat met je mee naar de dokter als je zelf even geen auto in de buurt hebt, past ze op de kinderen van de buren en ga zo maar door.
Ze is gewoon een geweldige vrouw waar ik, maar ook de rest van de buurt, niet zonder kan!