De meeste mensen leven in een wereltje van ikke en de rest kan stikken of willen meer dan een ander. Ik daar in tegen wil een lekker rustig leven en voldoende eten en drinken hebben, dan ben ik al tevreden, zo heb ik al verschillende mensen in huis genomen die op straat stonden en hun huis kwijt waren door schulden, maar elke keer weer werd ik bedonderd en kwam bedrogen uit en werd achter gelaten met schulden door hun. Ik ben iemand die denkt iets te veel met het hart en niet met het verstand en dat komt me soms te duur te staan.
maar heb nu sinds dit jaar eens voor genomen om voor me zelf eens te kiezen maar wel mensen helpen door iets te geven wat ze nodig hebben en evt warmte en een luisterend oor te wezen, hierdoor raak ik geen geld kwijt maar helaas is mijn vertrouwen zo geschaad dat ik financieel niemand meer in huis haal die niet goed met geld om kunnen gaan. Dat doet me wel soms pijn omdat ik voor mijn gevoel de mens helpen moet die in nood is ,waardoor ik zelf en mijn kind tekort doe, maar het moet wel anders ga ik zelf ten onder.

Dit is mijn verhaal: en mensen wees er voor elkaar ook al is het een warme maaltijd wat je kan missen of 2 plakjes brood dit kunnen we allemaal missen en dit zal ik ook blijven doen. Elkaar helpen is wat in onze genen zit en dat hoort ook zo ook al heb je weinig een 3e bord aanschuiven moet kunnen ook al heb je weinig, wees er voor elkaar in alle tijden geniet van de mensen om je heen, het gaat niet om wat een ander heeft, maar om wat je samen doet dat is wat de mens vriendelijk maakt het gebaar.
Ik hoop dat we sociaal met elkaar weer worden als vroeger lekker buurten zoals vroeger op straat praatje maken met je buren en feesten zoals toen.
Dank u voor het lezen van mijn verhaal en hopelijk zullen we er zijn voor elkaar want dat hebben we nodig.