Zo noemen de mensen mij, een "engeltje"..... Laat ik je even vertellen waarom. Ik ben een alleenstaande mama van 3 kindjes, ik ben chronisch ziek (ferritrieve anemie) en ben voorgoed invalide geslagen door mij ex vriend, wat me o.a. halfdoof en blind heeft gemaakt.

Al van jongs af aan help ik mensen en vraag er niks voor terug. Zo heb ik al mensen helpen voorkomen zelfmoord te plegen, heb mensen eten gegeven, al had ik zelf maar 1 boterham, en er was iemand die geen eten had, gaf ik die aan de ander,.. Mensen vetrouwen mij en ik sta altijd klaar voor iedereen, ook nu.
Mensen helpen is en blijft mijn doel,ook al heb ik zelf niets, geef ik alles wat ik heb. Ik kijk niet naar hoeveel geld iemand heeft, wel naar hoe iemand van binnen is, want dat is tenslotte het mooiste wat ons mens maakt.
Mijn kinderen zijn 12, 7 en 6 jaar. Mijn oudste zoontje Yannick is met een hazelipje en een opengehemelte geboren en is al 4 keer geopereerd.I k ben telkens bij hem gebleven. Mijn dochtertje Jolien heeft ASS en verblijft in een MPI in Oosterlo. Iedere keer sta ik daar om haar te bezoeken. Al bij al komt het er dus op neer dat ik graag een zonnetje ben in het leven van iemand anders..