Onderweg naar de supermarkt, met het zoontje van een vriendin achterop, zag ik midden op de weg een portemonnee liggen. I

k ben gestopt en heb deze opgeraapt. Er zaten een aantal pasjes in en € 150,00 contant geld. Op een pasje stond het adres van de eigenaresse. Ik op de fiets naar de andere kant van de stad gefietst op weg naar de dame in kwestie.

Intussen moest het jongetje achterop mijn fiets nodig plassen... ik zei nog; die mevrouw is dadelijk zo blij je mag vast wel even daar naar de wc! Bij de dame aangekomen gaf ik haar trots de portemonee terug. Ze was niet vriendelijk er kon nog geen dank je wel vanaf, en op de vraag of de kleine even mocht plassen ( hij stond te kermen...) zij ze ijskoud nee en gooide de deur in ons gezicht dicht!!
Nou ja, daar stonden we dan! Gelukkig stond er vlakbij een dikke boom en heb ik de kleine uit pure nood tegen een boom laten plassen!

Veel mensen hebben mij later gevraagd wat ik een volgende keer ga doen??? Nou, gewoon weer hetzelfde; er zijn vast en zeker ook nog dankbare mensen in Nederland en ikzelf ben er één van!!!