Goedemiddag,

Ik ben een alleenstaande moeder met 2 kinderen, mijn dochter is 15 en zoontje is 11 jaar. zij zagen deze mail en raden mij aan u te schrijven. Uniek ben ik zeer zeker niet, ik ben een mensen mens. Help graag anderen waaronder dus ook mijn buurtgenoten wat soms ook ten koste gaat van mijn gezondheid maar dat is een ander verhaal. Bij ons in de buurt zijn veel jongeren die en/of niet naar school gaan en/of niet weten wat voor vooropleiding of vervolgopleiding ze moeten gaan volgen.
Zelf werk ik bij het Alfa-college in Groningen en ben wel van diverse dingen op de hoogte. Ik begeleid/adviseer hen dan ook graag en motiveer hen om door te gaan en door te zetten. Met als resultaat dat ik elke dag na mijn werk mijn huis vol heb met jeugd in de leeftijd categorie van 10-19 jaar. Velen in de buurt vragen mij vind je dat niet vervelend? wordt je hier niet moe van? nee de kids dat is ons toekomst als we ze niet begeleiden en stimuleren en in ze geloven komen ze er vaak ook niet. Wat ik vaak wel jammer vind is dat het vaak ook hun eigen ouders zijn, die deze opmerkingen maken wat is nu een extra bord eten koken.
 Mijn moeder zei altijd aan een vreemde iets gegeven is aan godgeleend. Sinds kort ben ik ook een stichting begonnen. Vvoor jongeren die graag muziek (trommels) willen beoefenen dit alles is gratis en doe dit dan ook belangeloos. de reden waarom ik dit heb opgepakt is zodat ze niet gaan rondhangen op straat en hun verveling kunnen omzetten in muziek. Ben super trots op mijn jongens en 1 dame. Ik geloof dan ook heel erg in het samendoen en respect hebben voor elkaar ongeacht ras geloof en leeftijd. Uniek ben ik zeer zeker niet maar zou wel meer ouders willen oproepen dit soort dingen op touw te zetten dat wij met zijn allen op onze kinderen gaan passen!

Bedankt dat ik mijn verhaal even kwijt mocht!

Groet Audrey Sanches