Ik heb een  hele lieve vriendin, die heel onopvallend altijd voor iedereen klaar staat. En hoe kun je zo'n persoonlijkheid eren? Misschien heb ik hier een kans.....

Ze brengt en haalt mijn dochter altijd een keer per jaar naar de verzamelplek als zij naar paardrijkamp gaat.
Altijd met haar ouders en schoonouders mee naar het ziekenhuis. Toen ik een keer naar het ziekenhuis moest voor een onderzoek ging ze ook met met mee. Uren heeft ze zitten wachten. Toen ik eindelijk klaar was en eten mocht, trakteerde zij op koffie met een broodje. Heel lief een heel tactisch wetende dat ik er het geld niet voor heb.
Met verjaardagen weet ze iemand altijd bijzonder te raken met haar cadeaus. Zo kreeg ik verleden jaar een dagje Sprookjeswonderland met alles erop en eraan. Had ze goed onthouden.....
Toen ik een keer een dipje had.... kreeg ik een mail. Of ik tijd had een bepaalde dag. Dan kwam ze me halen. Koffiedrinken in het tuincentrum, ze had een bon en dacht aan mij.
Ze organiseert altijd de rommelmarkt in haar woonplaats. Maar niet alleen dat, ongemerkt gaat ze ook nog eens alle donateurs langs om geld op te halen. En heeft ze ook nog een website inelkaar gezet. 
December.... dan staat ze er weer als zwarte Piet. 

En dan noem ik niet het oppassen op de buurkinderen. Het uitlaten van de hond als buuf een keer verlaat is.
Uitpuilende post uit iemands brievenbus halen en dat na diens vakantie af gaan geven.

Ze is er gewoon....met die kleine dingen die haar een groots mens maken.