Vorige week werd ik verrast door 2 vriendinnen; ze hadden een dagje uit georganiseerd om de "sleur" van alleen maar werken en zorgen te doorbreken. Waarom? Nou, vorig jaar hebben we een pracht van een dochter gekregen, een schatje maar niet echt een lekker relaxte baby. Verre van dat zelfs..

Ze is nu bijna een jaar en de nachten die ze doorgeslapen heeft, kunnen we op 2 handen tellen. 2 kids, allebei een drukke baan, huishouden..
Rust, tijd voor jezelf en een sociaal leven zijn termen uit een vaag en grijs verleden van 'voordat we kinderen hadden'.
We weten het; we zijn echt niet de enigen maar als je er middenin zit, is het moeilijk om het sleurpatroon te doorbreken.

De vriendinnen zitten trouwens in hetzelfde schuitje maar inmiddels in iets rustiger vaarwater en vonden dat het tijd was voor wat gezelligheid en 'girltalk'.
Ze hebben de mannenlief gepolst: dag voor kids zorgen zonder de moeders in de buurt was uiteraard geen probleem (zie je wel!) en vorige week was het dan zover: ik werd thuis opgehaald en we zijn naar Deventer gereden. Ontzettend leuke dag gehad, lekker geshopt en vooral veel gekletst en flink van ons 'afgeklaagd'. Super gegeten bij Jackies NYCuisine en daarna weer thuis afgeleverd. We hebben er allemaal een flinke boost van gekregen en hebben de volgende date alweer geprikt!

Lieve meiden, bedankt!