Bezig bijtje, die omschrijving past wel bij mij. 3 opgroeiende kinderen, behoorlijke klushut en sinds twee jaar een eigen communicatie adviesbureau. Als “bij” heb ik verschillende rollen. Rol als partner, moeder, ondernemer, coach, dochter, vriendin, hobbykok, enz. …
oh ja… ook nog Edith. Mijn man en ik noemen ons zelf wel eens Circus Scholte;)

Als echte circusdirecteur heb ik een heerlijk, tikkeltje druk, leven. Altijd wat te doen, vol creatieve ideeën. Planning is my middle name. Tot er ineens iets onverwacht gebeurt.

Uren had ik gewerkt om een prachtige workshop te maken. Alles tot in de puntjes voorbereid. Mooie groep potentiële droomklanten in de zaal. Onderweg naar de klant krijg ik een telefoontje van Margriet. Moeder van een klasgenootje van mijn zoon en inmiddels vriendin. Bonne was ziek geworden in de klas. Ze had hem meegenomen naar huis, in bad gedaan en nu lag meneer prinsheerlijk in de pyjama van zijn vriend op haar bank een filmpje te kijken. Margriet wist van mijn dag en heeft met een klein gebaar heel veel gezegd, heel veel betekend. En ik kon vlammen die dag! Deze mensen zijn goud waard… in het leven van deze circusdirecteur!